Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Πρωτοβουλία Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκάδων για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισητηρίων


Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει με συνέπεια να δείχνει την εύνοιά της στους προνομιούχους, υλοποιώντας την κρυφή, αντιλαϊκή της ατζέντα. Η απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών γραμμών είναι προφανές ότι έγινε κατόπιν συνεννόησης με το "καρτέλ της ακτοοπλοϊας", καθώς μόνο οι εφοπλιστές ευνοούνται από τη "μετταρύθμιση" αυτή.
Φυσικά άμεση συνέπεια της απελευθέρωσης αυτής ήταν η περαιτέρω αύξηση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισητηρίων. Για τους Κυκλαδίτες τα ακτοπλοϊκά εισητήρια είναι είδος πρώτης ανάγκης καθώς τα πλοία είναι το κύριο μέσο μεταφοράς και σύνδεσης των νησιών μας με την ηπειρωτική Ελλάδα. Ακόμα είναι το κύριο μέσο μεταφοράς για τους επισκέπτες των νησιών μας την τουριστική περίοδο και μία αύξηση στα εισητήρια επιβαρύνει το ήδη αυξημένο κόστος, κάνοντάς τα λιγότερο ανταγωνιστικά.
Ως νέοι σοσιαλιστές αντιστεκόμαστε σε οποιαδήποτε προσπάθεια αισχροκέρδιας εις βάρος των συμπολιτών μας και γι αυτό αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών ούτως ώστε να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας στο "εφοπλιστικό λόμπυ" και να διεκδικήσουμε φτηνότερες τιμές για τα ακτοπλοϊκά εισητήρια.
Καλούμε όλους τους πολιτικούς φορείς αλλά και τον ανένταχτο Κυκλαδίτικο κόσμο να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία είτε υπογράφοντας τη σχετική φόρμα που κυκλοφορεί στις τοπικές κοινωνίες είτε στέλνοντας ηλεκτρονικά το oνοματεπώνυμό τους και το νησί κατοικίας τους στο e-mail της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων: neolaiapasok_kykladwn@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία σας. συνεχίστε με αυτό το πνεύμα και δωστε το δικό σας αγωνιστικό πνεύμα στο πασοκ. η δική μου η γενια των 30αρηδων είναι η απροστάτευτη πολιτικά γενια