Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Εκλογές για την ανάδειξη Γραμματέα Νομαρχιακής Οργάνωσης



Στις 24 Φεβρουαρίου, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ προσήλθαν μαζικά στις κάλπες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για το 8ο συνέδριο του Κινήματός μας που θα αποτελέσει την αφετηρία για τη πορεία προς τη Νίκη.

Συγχρόνως όμως, μαζί με την εκλογή αντιπροσώπων από τη κάθε δημοτική οργάνωση υπήρχε ξεχωριστή κάλπη που οι νέες και οι νέοι εξέλεγαν τον γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ κάθε νομού. Στο Νομό μας οι υποψήφιοι ήταν δυο, η Μαρία Φραγκογιάννη από τη Σύρο και ο Γιάννης Λιγνός από τη Σαντορίνη. Στη διαδικασία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ του Νομού μας η συμμετοχή άγγιξε τους 155 νέους συντοπίτες μας, γεγονός που μας ικανοποιεί καθώς είμαστε η πρώτη και μαζικότερη πολιτική νεολαία που δραστηριοποιείται στο νομό Κυκλάδων.

Ο πρώτος απέσπασε τις 113 ψήφους, η δεύτερη τις 41 ψήφους και υπήρξε και 1 λευκή ψήφος.

Στόχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει τις νέες και τους νέους πιο κοντά στη πολιτική, πιο κοντά στην ενασχόλησή τους με τα κοινά. Να καυτηριάσουμε και να αναδείξουμε προβλήματα και ανησυχίες της νέας γενιάς. Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ του Νομού μας θα διαδραματίσει το δικό της αυτόνομο πολιτικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα των Κυκλάδων καταθέτοντας τη δική της πολιτική άποψη για τα πράγματα και δίνοντας τη δική της μάχη για να ξανακάνει το Κίνημα πλειοψηφία στο Νομό μας.

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες θα αποτελέσει τη νέα πολιτική

Δύναμη Αλλαγής – Δύναμη Ανατροπής

Ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων,

Γιάννης Λιγνός

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 150 ΑΤΟΜΑ. ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΦΩΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο κ. ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΕΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΕΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

γιαννη γερα κανε τις Κυκλαδεσ να δουνε νεολαια ΠΑΣΟΚ και αριστερα